Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Catering bij ons

Catering bij ons wil zeggen bij trainingscentrum Akoesticum, waar we sinds jaar en dag de catering verzorgen voor orkesten, koren, amateurgezelschappen die daar komen repeteren. We doen dit voor groepen van 10 tot 500 mensen. 

Ontbijt, Lunch of Diner

Wij verzorgen daar bijvoorbeeld een ontbijtbuffet met versgebakken brood of een lunch met luxe belegde broodjes. Ook kun u uw eigen maaltijd samenstellen. Bij Servico is er voor ieder wat wils. Als u uw gasten eens echt in de watten wilt leggen, kun je ook kiezen voor het plus buffet, waarbij chef Fabian dan kiest voor leuke en bijzondere (streek) gerechten.

Duurzaam, vers en lokaal verbouwd

Alle ingrediënten die we gebruiken in onze keuken, worden duurzaam verbouwd en lokaal ingekocht. Ze zijn vers, biologisch en gezond, zoals je van onze keuken gewend bent. Als je nog vragen heeft of een evenement hebt, waarvan je de catering door ons wilt laten verzorgen, neem dan contact op via het contactformulier.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren