Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Catering op locatie

Sinds kort hebben we onze activiteiten uitgebreid en komen we ook bij u op locatie om de catering te verzorgen tijdens uw evenement. Of het nu voor amateurgezelschappen of de zakelijke markt is, wij zorgen ervoor dat iedereen van een hapje en drankje wordt voorzien, zodat u zich geheel op andere zaken kunt concentreren. 

Duurzaam, vers en lokaal verbouwd

Alle ingrediënten die we gebruiken in onze keuken worden duurzaam verbouwd en lokaal ingekocht. Ze zijn vers, biologisch en gezond, zoals je van onze keuken gewend bent.

Als je nog vragen heeft of een evenement hebt, waarvan je de catering door ons wilt laten verzorgen, neem dan contact op via het contactformulier.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren