Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Servico

Servico is een cateringbedrijf dat bij Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater, al jaren  catering verzorgd voor amateurgezelschappen en de zakelijke markt.

Akoesticum

De groepen die komen repeteren bij trainingscentrum kunnen al jaren genieten van de heerlijke catering van Servico. Nu kunnen ook andere groepen de keuken van Servico gaan ontdekken. Dit kan zowel bij Akoesticum als op een door jou gewenste locatie.

Duurzaam en vers

Wij geloven dat gezonde voeding en een schoon milieu van essentieel belang zijn. Hier houden we ook rekening mee als we voor een evenement de catering verzorgen, in zowel productkeuze als aankleding kunt u zien dat we houden van puur en echt genieten.

Onlangs zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met lokale boeren, zodat u zeker weet dat uw catering vers en lokaal verbouwd is.  

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren